Alla inlägg den 21 maj 2011

ARG

Av Helena - 21 maj 2011 13:01

Är fortfarande arg och ledsen över vad som hände igår.


Igår när jag och Lidia var på väg hem så gick vi förbi en skola och vid ett av cykelställen så satt det en liten flicka i 10 årsåldern ihopkurad bredvid en vält cykel, vi stannade till och frågade hur det var och hon var jätteledsen och efter lite samtal så kom det fram att tre äldre barn, 2 flickor och en pojke hade knuffat henne, vält hennes cykel och kallat henne för fula namn. Hon berättade också att hennes föräldrar pratat om att de skulle byta hennes namn till ett mer svenskklingande namn för att hon skulle få det lättare i skolan (hon såg ut att vara från sri lanka typ).


Det kom också fram att det var inte första gången det här hände och hon ville inte säga vad ungjävlarna hade sagt men man kan ju gissa...


När vi pratat en stund, hjälpt henne upp med cykeln och tröstat och hon skulle cykla hem och vi fortsätta hemåt så fick vi varsin stor varm jättekram.


Lilla gumman, jag hoppas så att hon får hjälp och att skolan får veta vad som hänt, de får väl skicka ut personal dit när eleverna ska hem. De där ungarna som gjort så mot henne gick inte ens på den skolan, utan på en annan skola.


Jag är så förbannad, och det var tur för de små satungarna att de inte var kvar då vi kom igår, då hade de inte fått det roligt, är det något jag inte kan tolerera så är det ungar som gör så mot andra barn.


Jag hoppas de små djävlarna får det straff de förtjänar och det spelar ingen roll om någon kommenterar detta inlägg med "ja men barn som mobbar har ofta med sig problem hemifrån/från sin skola/osv". Det ger jag blanka fan i, det spelar ingen roll vad man har med sig i bagaget, vissa saker gör man bara inte och det är ALLTID oacceptabelt.


Ovido - Quiz & Flashcards